Sisältöjulkaisija

angle-left Vanhustenviikon kaksi tapahtumaa perutaan Kontiolahdella

Vanhustenviikon kaksi tapahtumaa perutaan Kontiolahdella

Kaksi Vanhustenviikolle suunniteltua tapahtumaa perutaan Kontiolahdella. Tapahtumat oli suunniteltu pidettäviksi tiistaina 6.10. kello 10 alkaen Lehmon seurakuntakodilla ja kello 12 alkaen Kontiolahden seurakuntakeskuksessa. Kontiolahden eläkeläisneuvosto vastasi tapahtumajärjestelyistä yhteistyössä kunnan ja seurakunnan kanssa.

Tapahtumatiedoissa kerrottiin alusta asti, että koronavirustilannetta seurataan jatkuvasti ja siihen reagoidaan tarvittaessa välittömästi. Kontiolahden kunta päätti perua tapahtumat alueella kiihtyneen koronavirustilanteen vuoksi.

– Tilaisuuksiin oli suunniteltu eri-ikäisten ohjelmaa ja halusimme välttää ylimääräiset riskit. Pidetään omasta ja läheisten turvallisuudesta huolta, Kontiolahden kunnan hallintopäällikkö Pasi Ruohtula sanoo.

– Koronatilanne kehittyy siihen suuntaan, että vastuullisena toimijana emme voi tilaisuutta järjestää. Kiitokset järjestäjille jo tehdystä työstä, Kontiolahden eläkeläisneuvoston puheenjohtaja Saara Paalanen jatkaa.

Vanhustyön palkinnon luovuttaminen siirtyy kirkonkylälle suunnitellusta tapahtumasta myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.