angle-left

Blogit

Kontiolahti Outdoor on ulkona!

Kontiolahden ampumahiihtostadionilta löytyy jotakin erikoista koko Pohjois-Karjalan mittakaavassa. Joka vuosi jo lokakuun alussa täällä aloitetaan hiihtokausi, sillä Kontiolahti Outdoorin tarjoama jäähdytetty latu mahdollistaa hiihtämisen ja ampumahiihdon harjoittelemisen jo silloin, kuin muualla vielä haaveillaan lumesta. Tällaisin vaihtelevina ja lämpiminä talvina kuin nytkin on menossa, jäähdytetty latu on aika ajoin ollut ainoa paikka alueella, josta on löytynyt lunta ja latuja. Mikäli siis mielit hiihtämään ja haluat varmat huippuolosuhteet, kannattaa suunnata Kontiolahden ampumahiihtostadionille. Kun muualla Pohjois-Karjalassa on kärsitty lumen puutteesta, ampumahiihtostadiolla on hiihtokausi jatkunut jo usean kuukauden ajan!

Ensilumen kausi jäähdytetyllä ladulla on maksullista, mutta yleensä aina joulukuun loppupuolelta alkaen stadionalueen ladut ovat maksutta kaikkien hiihtäjien käytössä. Alueelta löytyy paljon parkkitilaa, sesongin mukaan auki olevat kahviopalvelut sekä maksuttomat voitelukopit ja pukuhuonetilat.

Kontiolahti Outdoor tarjoaa alueella paljon muutakin, kuin huippuolosuhteet ampumahiihdon tai hiihdon harjoittelemiseen. Yrityksen kautta voi ostaa esimerkiksi ohjatun lajikokeilun eli vaikkapa ampumahiihdon tyky- tai tyhypäivän, vuokrata maastopyöriä ja fatbikeja tai muita urheiluvälineitä. Isommille leiriryhmille tai urheilujoukkueille tarjotaan valmennuspalveluita sekä kuntosali. Kesäaikaan alueella on mahdollista harjoitella rullahiihtoa sekä maastopyöräilyä. Verkkokauppa palveluista avautuu kevään aikana, joten jatkossa ohjelampalveluiden hankkiminen on helppoa ja vaivatonta!

Lisätietoja:
Kontiolahti Outdoor
Napakympintie 24
81101 Kontiolahti
https://kontiolahtibiathlon.com/

 

Lisää kommentteja

Lisää blogeja.

Katse eteen ja suupielet ylöspäin

Kunnat elävät ehkä historiansa vaikeimmassa taloustilanteessa. Valtionosuusleikkaukset ja...

Ei mikään tavallinen pubi

Pub Lehmon yrittäjä Hanna Naumanen on parhaillaan desinfioimassa karaokemikrofonia edellisen...

Ota yhteyttä: