Sisältöjulkaisija

angle-left Haku koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan lukuvuodelle 2024–2025 alkaa 3.4.

Haku koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan lukuvuodelle 2024–2025 alkaa 3.4.

Hakuaika lukuvuoden 2024–2025 aamu- ja iltapäivätoimintaan on 3.4.–10.5.2024.

Kohderyhmään kuuluvat kaikki 1. ja 2. vuosiluokkien oppilaat sekä muiden vuosiluokkien oppilaista erityisen tuen piiriin kuuluvat. Kontiolahden kunnassa toiminta järjestetään sivistyslautakunnan hyväksymän toimintasuunnitelman mukaisesti iltapäivätoimintana. Aamutoimintaa järjestetään Kontiolahden ja Lehmon kouluilla, joissa toimivat erityisen tuen pienryhmät.

Minimiryhmäkoko iltapäiväkerhoryhmän perustamiselle on 10 oppilasta. Vaikka lapsi olisi ollut iltapäivätoiminnassa kuluvana lukuvuonna 2023–2024, kerhopaikkaa on haettava uudelleen tulevalle lukuvuodelle.

Kerhopaikkaa haetaan sähköisesti Wilmassa. Hakemus tehdään Wilmassa lapsen tulevan koulun puolella (ei eskarisivuilla). Hakulomake löytyy 3.4. alkaen valikkoriviltä ”Hakemukset ja päätökset” -välilehdeltä. Hyväksymällä (rasti ruutuun) sähköisen hakulomakkeen täyttämisen yhteydessä ”sähköisen tiedoksiannon” saat kerhopaikkapäätöksen kesäkuussa kätevästi tiedoksesi Wilmassa. Sähköistä hakemusta koskevat tukipyynnöt voi osoittaa Wilman pääkäyttäjä Birgitta Tiihoselle Wilman kautta tai sähköpostitse birgitta.tiihonen@kontiolahti.fi.

Jos sähköinen asiointi Wilmassa ei ole mahdollista, kerhopaikkaa voi hakea myös lomakkeella, joka toimitetaan ensisijaisesti sähköpostitse opetuspäällikölle.

Uuden lukuvuoden alkaessa (ke 7.8.) käynnistyvät aamu- ja iltapäiväkerhoryhmät perustetaan sitovien, määräaikaan 10.5. mennessä toimitettujen hakemusten pohjalta.

Lisätietoa aamu- ja iltapäivätoiminnasta sekä kerhomaksuista

tai Leila Kurki, opetuspäällikkö, p. 050 344 7909