Sisältöjulkaisija

angle-left Vuoden loistavimmat palkitaan

Vuoden loistavimmat palkitaan

Vuoden loistavimmat -palkitsemisjuhla pidetään keskiviikkona 14.12.2022 kello 17.30 alkaen. Tapahtumapaikkana on koulukeskuksen Ohto-auditorio osoitteessa Keskuskatu 11. Kuva: Jyri Keronen

Jo kolmatta kertaa järjestettävässä tilaisuudessa kunta palkitsee ansioituneita kontiolahtelaisia. Juhlassa jaetaan kunnan myöntämät vuosittaiset kulttuuri-, nuoriso- ja vanhustyön palkinnot sekä vuoden liikuttajan palkinto.

Palkinnot myönnetään omalla alallaan menestyneille henkilöille. Perusteena voi olla aktiivinen toiminta, erinomainen taso tai kunnalle tuotettu myönteinen julkisuus. Palkinnon saajana voi olla yksi tai useampi kontiolahtelainen henkilö, ryhmä, yhdistys tai muu toimija, joka vaikuttaa Kontiolahdella. Vanhustyön palkinnon myöntää kunnanhallitus eläkeläisneuvoston esityksen perusteella. Muut palkinnot myöntää Kontiolahden kunnan sivistyslautakunta.

Palkitsemisjuhlassa on tarjoilu ja esiintyjänä nähdään Dancing Monkeys. Tilaisuuteen on toivottavaa pukeutua juhlavasti. Juhla on avoin kaikille kuntalaisille.

Tervetuloa!

Palkinto yleisön edessä