Päiväkoti Lehdokin esittely

Päiväkoti Lehdokki sijaitsee keskeisellä paikalla Lehmon asutusalueella. Päiväkodin lähialueet mahdollistavat päiviimme liikuntaa pursuavia leikkejä ja seikkailuja. Läheisyydessämme ovat niin hiihtoladut, luistelukaukalo kuin lähimetsän maastotkin. Tarinat, musiikki ja seikkailut elävät vahvasti toiminnassamme. Retkiin hyödynnämme lähialueen palveluita ja toimijoita kuten kirjastoa.

Meissä on herkkyys huomioida lapsen vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet. Haluamme, että lapsi tuntee itsensä tärkeäksi ja arvokkaaksi omana itsenään. Meillä näkyy yhdessä tekemisen ja oppimisen ilo. Kannustamme ja tuemme lapsia oma-aloitteellisuuteen sekä kokeilemaan uusia asioita. Talon yhteiset projektit ja erilaiset tempaukset tuovat yhteisöllisyyden ja turvallisuuden tunnetta. Kaikki lapset ja aikuiset tulevat toisilleen tutuiksi. Ilon ja huumorin kautta teemme jokaisesta päivästä hyvän ja mieluisan kokemuksen kaikille, niin lapsille kuin aikuisillekin.

Mahdollistamme lapselle turvallisen paikan leikkiä, oppia ja kasvaa yhdessä ikätovereiden kanssa. Toivomme avointa ja rakentavaa yhteistyötä perheiden kanssa. Yhteisten tapahtumien kautta luomme yhteisöllisyyden tunnetta, jota myöten myös lapsen päiväkotiin kuulumisen tunne vahvistuu.

Päiväkotimme ryhmät:

- Tähdenlennot (alle 3-vuotiaat)

- Satelliitit (alle 3-vuotiaat)

- Komeetat (alle 3-vuotiaat)

- Revontulet (yli 3-vuotiaat)

- Sateenkaaret (yli 3-vuotiaat)

- Poutapilvet/esiopetus