Koronasivusto

Olemme koostaneet tälle sivulle kaikki koronavirukseen liittyvät uutiset. Tällä sivulla kerromme koronaviruksen vaikutuksista Kontiolahden kunnan palveluihin. Lisäksi sivun oikeasta laidasta Ota yhteyttä -osiosta näet yhteyshenkilöt, joilta voit kysyä aiheesta lisää. 

Siun soten sivuille puolestaan on koottu kuntalaisille suunnatut ohjeistukset koronavirukseen liittyen. Sivuilla on ajantasainen tieto koronatilanteesta ja toimintaohjeet.

Sisältöjulkaisija

angle-left Kirkonkylän nuorisotila avataan hallitusti 2.2. alkaen

Kirkonkylän nuorisotila avataan hallitusti 2.2. alkaen

Kontiolahden kunnan johtoryhmä on päättänyt avata hallitusti kirkonkylän nuorisotilan tiistaina 2.2.2021 alkaen. Kunta avaa nuorisotilan, jotta käytäntö on samassa linjassa Pohjois-Karjalan muiden kuntien kanssa. Lehmon nuorisotilaa remontoidaan huhtikuuhun saakka, joten nuorisotilatoiminta keskitetään kirkonkylälle.

Kirkonkylän nuorisotila on auki neljästi viikossa ikäryhmittäin, minkä avulla rajoitetaan osallistujamääriä. Kaikilta osallistujilta kerätään yhteystiedot. Nuorisotilalla noudatetaan Siun soten suositusta yli 12-vuotiaiden maskinkäytöstä sekä muita hygieniaohjeistuksia. Maskeja on saatavilla nuorisotilalla.

Kirkonkylän nuorisotilan lisäksi virtuaalinuokkari Discordissa jatkaa toimintaansa ja on avoinna aina tiistaisin kello 15–18. Liittymisohjeet virtuaalinuokkarille ja kirkonkylän nuorisotilan aukioloajat ovat nuorison nettisivulla: https://www.kontiolahti.fi/nuorisotilat.

Ota yhteyttä:

Kontiolahden kunnan yleiset linjaukset

Sivistystoimi (varhaiskasvatus sekä koulutus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut

Tekninen toimi

Henkilöstö

Viestintä

Yritysasiat

JARKKO PEIPONEN

TOIMITUSJOHTAJA KONTIONLOIKKA OY
 050 472 4144
jarkko.peiponen@kontiolahti.fi