Koronasivusto

Olemme koostaneet tälle sivulle kaikki koronavirukseen liittyvät uutiset. Tällä sivulla kerromme koronaviruksen vaikutuksista Kontiolahden kunnan palveluihin. Lisäksi sivun oikeasta laidasta Ota yhteyttä -osiosta näet yhteyshenkilöt, joilta voit kysyä aiheesta lisää. 

Siun soten sivuille puolestaan on koottu kuntalaisille suunnatut ohjeistukset koronavirukseen liittyen. Sivuilla on ajantasainen tieto koronatilanteesta ja toimintaohjeet.

Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahden kunnan tilat avautuvat aikuisten harrastustoiminnalle

Kontiolahden kunnan tilat avautuvat aikuisten harrastustoiminnalle

Aikuisten harrastustoiminta Kontiolahden kunnan sisätiloissa sallitaan maanantaista 7.6.2021 alkaen. Sisätiloissa kuitenkin kehotetaan välttämään lähikontakteja.

Yleisten kokousten ja yleisötilaisuuksien järjestäminen Kontiolahdella on mahdollista ilman osallistujamäärärajoituksia. Yleisötilaisuuden järjestäjällä tulee kuitenkin olla selvitys siitä, miten hygieniakäytännöt tilaisuudessa on toteutettu. Tilaisuudessa tulee olla mahdollisuus muun muassa huolehtia käsihygieniasta, pitää riittävät etäisyydet ja puhdistaa tilat. Suositus kasvomaskien käytöstä on edelleen voimassa THL:n ohjeistuksen mukaisesti.

Kontiolahden kunnan johtoryhmä päätti asiasta tänään perjantaina 4.6. Muihin aiempiin rajoituksiin ja suosituksiin johtoryhmä ei tehnyt muutoksia.

Ota yhteyttä:

Kontiolahden kunnan yleiset linjaukset

Sivistystoimi (varhaiskasvatus sekä koulutus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut

Tekninen toimi

Henkilöstö

Viestintä

Yritysasiat

JARKKO PEIPONEN

TOIMITUSJOHTAJAN SIJAINEN & YRITYSVALMENTAJA, KONTIONLOIKKA OY
 050 472 4144
jarkko.peiponen@kontiolahti.fi