Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahden kunnan avustukset ovat haettavana 1.–31.3.2024

Kontiolahden kunnan avustukset ovat haettavana 1.–31.3.2024

Kontiolahden kunnalla on käytössä uusi sähköinen avustushakujärjestelmä vuonna 2024. Myös avustushakulomakkeet on samalla uudistettu. Erillisiä salasanoja ei enää tarvita lomakkeen täyttämiseksi, vaan tunnistautuminen tapahtuu omilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Uusien avustuslomakkeiden linkit aukeavat 1.3.2024 avustussivulla www.kontiolahti.fi/avustukset.

Tänä vuonna uutena avustusmuotona on haettavissa hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen toiminta-avustus, jota myönnetään Kontiolahden hyvinvointisuunnitelman mukaisten tavoitteiden toteuttamiseen. Kaikista avustusmuodoista saa lisätietoa Kontiolahden kunnan avustusohjeesta, joka löytyy myös avustussivulta.

Järjestämme Kontiolahden yhdistyksille torstaina 14.3.2024 klo 17.00 alkaen avustushaun työpajan valtuustosalissa uuden avustusjärjestelmän käyttöä varten. Tähän tilaisuuteen kannattaa ottaa mukaan oma kone ja valmiiksi erilliseen tiedostoon laaditut avustushakutekstit. Paikalle voi myös tulla, mikäli haluaa muutoin kysyä jotakin avustusten hakemiseen liittyen.

Lisätietoja avustuksiin liittyen (11.3.2024 alk.):

Kunnanhallituksen avustukset: kyläyhdistysten yleisavustus (ks. avustusohje), toiminta-avustus yhdistyksille, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen toiminta-avustus

Sini Rantaeskola
hyvinvointikoordinaattori
Kontiolahden kunta                                        
050 432 8314
sini.rantaeskola@kontiolahti.fi
           

Sivistyslautakunnan avustukset: kulttuuritoiminta-avustus, tapahtuma-avustus, nuorisotoiminta-avustus, urheiluseurojen ja liikuntapaikkojen avustukset

Sari Jormanainen
vapaa-aikapäällikkö
Kontiolahden kunta
0500 180 800
sari.jormanainen@kontiolahti.fi