Asemakaavat teksti

Asemakaava on kunnan yksityiskohtaista järjestämistä, rakentamista ja kehittämistä koskeva maankäytön suunnitelma. Se on kaava, joka on lähinnä sinua.

Voimassa olevat asema- ja ranta-asemakaavamme löydät Karttapalvelusta kohdasta ”Kaavoitus ja maankäyttö”.  Kun valitset vasemman reunan valikosta ”asemakaava-alueet”, aukeaa kartalle kunkin kaava-alueen ulkorajaus. Haluamaasi kaavaa kartalta klikkaamalla löydät liitetiedostot oikeasta reunasta, joista pääset katsomaan sekä kaavaa että merkintöjä. Mikäli et löydä etsimääsi, ota meihin yhteyttä.

Tässä neljä viimeisintä lainvoimaista asemakaavamuutosta tai -laajennusta kuntamme alueelta:

Kirkonkylä, katunimimuutokset, tekninen ltk 27.2.2018 ( Ahonlaidantie , Hovinmäentie , Mäntykaari )
Lehmo, Eskolan alueen asemakaavan muutos, kvalt 11.6.2018
Kirkonkylä, asemakaavan muutos ja laajennus Kärjen alueelle, kvalt 11.6.2018
Kirkonkylä, asemakaavan muutos korttelissa 32 (Rinnetien alue), kvalt 11.6.2018

Kontiolahden pienvesien ranta-asemakaava ja ranta-asemakaavan muutos vahvistuu 12.2.2019 julkaistavalla kuulutuksella. Korkein hallinto-oikeus antoi päätöksensä kaava-asiassa 31.1.2019. Päätöksen mukaisesti hallinto-oikeus piti voimassa Itä-Suomen hallinto-oikeuden päätöksen, jolla se jätti vahvistamatta kaksi loma-asuntojen tonttia. Tonteista toinen sijaitsee Pusonjärven Kuikkalahdessa ja toinen Herajärven Enonsalmessa. Muilta osin KHo hylkäsi yksityisen henkilön tekemän valituksen.

Pienvesien ranta-asemakaava ja ranta-asemakaavan muutos

Ota yhteyttä:

Tutustu lisää: