Avustukset

Avustukset 2024

Kontiolahden kunta myöntää avustuksia kunnan strategian painopisteitä tukevaan sekä kunnan palveluja täydentävään toimintaan. Avustuksen myöntävä toimielin voi linjata avustustoiminnan erityisistä painopisteistä. 

Tänä vuonna uutena avustusmuotona on haettavissa hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen toiminta-avustus, jota myönnetään Kontiolahden hyvinvointisuunnitelman mukaisten tavoitteiden toteuttamiseen. Kaikista avustusmuodoista saat lisätietoa Kontiolahden kunnan avustusohjeesta.

Avustushakulomakkeet on uudistettu. Olemme pyrkineet helpottamaan avustushakua ja erillisiä salasanoja ei enää tarvita lomakkeen täyttämiseksi, vaan tunnistautuminen tapahtuu omilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Avustuksien hakuaika 1.-31.3.2024. Tutustu avustusohjeeseen ennen kuin haet avustusta!

Kontiolahden kunnan avustusmuodot

Kunnanhallituksen avustukset:

Lisätietoja kunnanhallituksen avustuksiin liittyen 11.3.2024 alkaen: 
Sini Rantaeskola, p. 050 432 8314, sini.rantaeskola@kontiolahti.fi

Sivistyslautakunnan avustukset

Lisätietoja sivistyslautakunnan avustuksiin liittyen11.3.2024 alkaen:
Sari Jormanainen, p. 050 018 0800, sari.jormanainen@kontiolahti.fi

Avustusten raportointi

Kontiolahden kunnan toiminta-avustusten raportointi

Tällä lomakkeella raportoidaan Kontiolahden kunnan myöntämä toiminta-avustus. Jokainen myönnetty toiminta-avustus raportoidaan omalla lomakkeellaan.

Toimintaraportista on käytävä ilmi, että avustus on käytetty siihen tarkoitukseen, johon se on myönnetty. Toimintaraportti on jätettävä Kontiolahden kunnan avustusohjeessa annettuun ajankohtaan mennessä. Avustuksensaaja on velvollinen toimittamaan avustuksen käyttöön liittyvät maksutositteet pyydettäessä. 

Toiminta-avustusten raportointi -lomake

Avustushaun työpaja

Olemme järjestäneet Kontiolahden yhdistyksille torstaina 14.3.2024 klo 17.00 alkaen avustushaun työpajan valtuustosalissa uuden avustusjärjestelmän käyttöä varten. Tähän tilaisuuteen kannattaa ottaa mukaan oma kone, ja valmiiksi erilliseen tiedostoon laaditut avustushakutekstit. Paikalle voi myös tulla, mikäli haluaa muutoin kysyä jotkakin avustusten hakemiseen liittyvää.