Sisältöjulkaisija

angle-left Joulunavausta juhlitaan Kontiolahden torilla

Joulunavausta juhlitaan Kontiolahden torilla

Joulun tunnelmaan pääsee sukeltamaan Kontiolahden torilla 30. marraskuuta. Joulunavaus sisältää muun muassa Karhuorkesterin, sirkustemppuja ja joulutorin. Viime vuonna Kontiolahdella joulu avattiin luistellen. Kuva: Jyri Keronen

Kontiolahden kunnan joulunavaus järjestetään Kontiolahden torilla keskiviikkona 30.11.2022 kello 17–20. Tänä vuonna joulunavauksen ohjelmassa on huomioitu erityisesti lapset ja perheet.

Yrittäjien ja järjestöjen joulutori avautuu yleisölle kello 17. Joulutorilla pääsee tutustumaan paikallisiin toimijoihin jouluisissa tunnelmissa. Joulunavaus järjestetään yhteistyössä Kontiolahden seurakunnan kanssa. Seurakuntakeskuksella on omaa ohjelmaa lapsille, lauletaan joululauluja ja tarjolla on lämmintä glögiä sekä pipareita.

Ohjelma torilla alkaa kello 18 Karhuorkesterin jouluesityksellä. Teatteri-Traktorin Karhuorkesteri viihdyttää jouluisilla lauluilla ja heidän ohjelmistoonsa mahtuu myös kuvittelemaan ja liikkumaan osallistavia osuuksia. Karhuorkesterin esityksessä on reipasta meininkiä ja esityksen jälkeen on mahdollista osallistua työpajoihin. Tuleekohan joulupukkikin tervehtimään meitä kesken joulukiireidensä?

Illan huipentumana sirkustaiteilija ja jonglööri Miika Nuutinen lumoaa mitä ihmeellisimmillä tempuillaan yleisöä. Nuutisen esityksestä ei puutu jännitystä, tulta tai vauhtia, vaan se saa yleisön leuat loksahtamaan auki ihmetyksestä! Kontiolahtelaisille lapsille Miika Nuutinen on tuttu etenkin sirkusleirin opettajana.

Seuraavana iltana joulutunnelmiin voi vielä heittäytyä Ohto-auditoriossa Katri Ylanderin joulukonsertissa.

Tervetuloa joulu!

Luistelijat jäällä

Ota yhteyttä: