Karhunpesän päiväkoti

Karhunpesän päiväkoti sijaitsee aivan Kontiolahden kirkonkylän keskustassa. Meillä kuuluu niin lasten kuin aikuisten aito ilo ja nauru. Yhteisöllisyys on meille tärkeää. Uskomme, että jokainen päivä ja tilanne on mahdollisuus oppia yhdessä uutta. Karhunpesässä koko talo kasvattaa!

Karhunpesän päiväkodissa kohtaamme lapset lämpimästi. Meille on tärkeää antaa aikaa lapsille ja pysähtyä lapselle tärkeiden asioiden äärelle, tutkimaan yhdessä maailmaa. Karhunpesä on lapsille turvallinen pesä, jossa saa kasvaa ja kehittyä juuri sellaisena kuin on.

Luemme ja leikimme paljon, ja meille on tärkeää, että aikuinen on mukana näissä hetkissä.  Karhunpesässä uskomme, että arkiset taidot ja hyvät käytöstavat vahvistuvat jokapäiväisessä arjessa: ruokailuissa, lepohetkellä ja leikeissä. Meillä aikuisen syli on aina avoin lapsille.

Karhunpesässä aikuiset näkevät lasten vahvuudet ja kannustavat oppimaan. Ilo ja huumori ovat meille luontainen tapa kokea ja toteuttaa asioita. Hyväksymme lapsen kaikki tunteet, ja yhdessä harjoittelemme myös kavereiden huomioimista. Toivomme vanhempien kanssa avointa yhteistyötä. Yhteisissä juhlissa ja muissa perheitä kokoavissa tapahtumissa vahvistuu lapsen tunne oman päiväkodin joukkoon kuulumisesta.

Päiväkotimme ryhmät:

- Tintit 1-2-vuotiaat

- Tikat 2-3-vuotiaat

- Peipot 3-5-vuotiaat

- Sirkut 3-5-vuotiaat