Kiinteistöt

Meidän tehtävänämme on tarjota kuntalaisten käyttöön monipuoliset, terveelliset ja turvalliset tilat. Kiinteistöpalvelut vastaa kunnan omistamien kiinteistöjen kunnossapidosta, ja kunnan omistuksessa oleva kiinteistöala on noin 84 000 neliötä. Rakennamme myös uusia ja peruskorjaamme olemassa olevia tiloja.

Kiinteistömme sijaitsevat laajasti eri puolella kuntaa. Toteutamme kuntalaisten arjessa todeksi kunnan strategiaa, jonka mukaan kuntalaiset voivat asua siellä, missä ovat onnellisia. Huolehdimme monipuolisesti erilaisista kiinteistöistä, kuten kouluista, päiväkodeista, sisäliikuntatiloista, kirjastoista, sote-kiinteistöistä, ampumahiihtostadionista sekä esimerkiksi Jakokosken tähtitornista ja kotiseutumuseosta. Vastuullemme kuuluvat koulujen ja päiväkotien leikki- ja liikuntapaikat sekä rakennusten piha-alueiden kausiluonteiset työt.

Kiinteistöpalveluissamme on 11 vakituista työntekijää.

 

Myymme käytöstä poistettua irtaimistoa Kiertonetissä

Hyödynnämme Kiertonet-palvelua, jonka välityksellä kunta myy käytöstä poistamaansa irtaimistoa Kiertonet-sivustolla. Kiertonet-palvelussa myyjinä ovat julkisen sektorin toimijat. Tavaroita voivat ostaa niin yksityiset, yritykset kuin julkiset toimijatkin. Julkinen nettihuutokauppa on Kontiolahden kunnalle tapa varmistaa, että kaikilla irtaimistosta kiinnostuneilla on mahdollisuus jättää ostotarjous. Samalla tavarat saadaan hyödynnettyä kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

Kiertonet