Sisältöjulkaisija

angle-left Kunta kutsuu mukaan 150-vuotisjuhlavuoden avajaistanssiaisiin

Kunta kutsuu mukaan 150-vuotisjuhlavuoden avajaistanssiaisiin

Pukuloistoa, kuohuvaa, live-orkesteri, tanssilattia ja yhdessäoloa – Kontiolahden kunnan 150-vuotisjuhlavuosi avataan tanssiaisilla. Kuvat: FoTom/Tom Lahti ja Katariina Kamppuri

Ensi vuosi on kaikkien kontiolahtelaisten juhlavuosi, kun kunnassa vietetään Kontiolahden 150-vuotisjuhlaa. Vuoden mittaiset juhlinnat avataan tammikuussa tanssiaisilla, jonne kunta toivottaa tervetulleeksi asukkaat tanssimaan ja nauttimaan mitä loistavimmasta seurasta.

Aikuisille suunnatut avajaistanssiaiset pidetään Kontiolahden liikuntahallissa perjantaina 20.1.2023 kello 19–23. Samana päivänä järjestetään myös päiväjuhla kunnan lähes kahdelle tuhannelle alakoululaiselle.

Tanssiaisissa päästään nauttimaan live-musiikista, kun esiintymislavan ottaa haltuun Blue Notes -orkesteri, jota johtaa Markku Könttä. Orkesterin solisteina ovat Jenna Bågeberg ja Erkki Räsänen.

Tapahtuman tuottaa kunnan kulttuuri- ja tapahtumapalvelut, ja idea tapahtumaan saatiin asukkailta. Keväällä 2022 kunta järjesti kyselyn, jossa asukkaita pyydettiin esittämään ideoita juhlavuoden sisällöiksi. Yksi toistuvista toivomuksista oli tanssiaiset.

Toivottujen tanssiaisten teemana on talvipuutarha, ja tila koristellaan sen mukaisesti. Tapahtuman sisäänpääsy on maksuton. Tapahtumassa voi ostaa itselleen pientä purtavaa ja juhlajuomaa. Tapahtuman pukukoodi on juhlallinen ja siisti, mutta puvustuksen glamourille ei ole asetettu rajaa: tanssilattialle saa saapua mitä hohdokkaimmassa asussa.

Tanssiaisissa on mahdollisuus kokoontua yhteen juhlistamaan menneitä ja tulevia vuosia loistokkaissa tunnelmissa.

Tanssiaisten esiintyjät

Ota yhteyttä: