Kulhon koulu, sisältö

Kulhon koulu on kyläkoulu Kontiolahdella Rekilammen rannalla lähellä Joensuun rajaa. Olemme Kontiolahden suurin kyläkoulu keskellä metsiä ja peltoja. Meille luonto, kestävä kehitys ja lähiympäristö ovat keskeisiä toimintamme lähtökohtia. Vain muutaman askeleen tai polkaisun päässä koulun pihalta voi tutkia ja ihastella esimerkiksi puita, viljoja tai hevosia.

Koulussamme on 105 oppilasta ja 9 opettajaa. Koulumme vanhin osa on Kontiolahden vanhin toiminnassa oleva koulurakennus. Esikoulu toimii koulun yhteydessä jokaisena arkipäivänä.

Koulussamme on käytössä Pro koulu -toimintamalli. Pro koulu on lyhenne sanoista positiivisesti ryhmässä oppien. Koko koulun yhteistyöllä luomme viihtyisän ja positiivista käyttäytymistä tukevan ympäristön kaikille.
Lähes kaikki suomalaiset peruskoulut ovat ottaneet käyttöönsä Kiva koulu -ohjelman, näiden joukossa myös meidän koulumme.

Koulussamme toimii myös aktiivinen ja innokas oppilaskunta, joka suunnittelee ja edistää oppilaiden yhteistoimintaa, kouluviihtyvyyttä ja koulutyötä. Oppilaskunnan tarkoituksena on kehittää koulun toimintaa ja järjestää mukavaa puuhaa koulun oppilaille.

Koulumme tiloissa toimii Kontiolahden 4H:n järjestämä iltapäiväkerho 1.–2.-luokkalaisille.

Ota yhteyttä:

KULHON KOULU

Rekiraitti 9
80910 Kulho