Kontiolahti työnantajana

Työllistämme 650 osaajaa hallinnon, koulujen, varhaiskasvatuksen, vapaa-ajan ja teknisen alan tehtäviin.

Meillä on tekemisen meininki ja lupa kehittää. Tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittyvän kunnan matkaan. Olemme ylpeitä palveluidemme laadusta ja pidämme kunnia-asiana auttaa kaikkia kuntalaisia loistavimmalla asenteella. Työssä viihtymisen ja työstä innostumisen mahdollistavat hyvät työolot, toimivat työvälineet, innostuneet työyhteisöt, kilpailukykyinen palkkaus ja työtä tukeva johtaminen.

Tuemme työn ja muun elämän yhteensovittamista työtehtävien luonne huomioiden erilaisilla joustoilla, kuten liukuvalla työajalla ja mahdollisuudella osittaiseen etätyöhön. Tavoitteenamme on valmentava ja osallistava johtaminen, jotta jokaisella meistä on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhömme ja työoloihimme.

Henkilöstömme työhyvinvointia tuemme tarjoamalla muun muuassa Epassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, tukea työpaikkaruokailuun, ensilumenladun ja kunnan kuntosalien maksutonta käyttöä sekä työyhteisöjen omaa tyhy-toimintaa.

Palkitsemme ryhmiä ja yksilöitä hyvistä suorituksista ja onnistumisista pika- ja kertapalkkioilla. Muistamme työntekijöitä ikämerkkipäivistä ja pitkästä kuntapalvelusta.

Sijaitsemme maakuntakeskuksen välittömässä läheisyydessä – tule mukaan joukkoomme!

Kontiolahti. Työtä loistavimmalla asenteella.

Tutustu Kontiolahden tekijöihin alla olevien videoiden kautta!

Kunta työnantajan video

Rekryvideo

Kunta työnantajana video

Kunta työnantajana video 2

Ota yhteyttä:

Tutustu lisää:

Kunta työantajana video2