Nähtävillä olevat kaavat,teksti

Nähtävillä olevien kaavojen asiakirjoihin voit tutustua nettisivuillamme, toimistollamme käymällä tai ajanvarauksella (0400 621 001, kaavoitus@kontiolahti.fi). Löydät meidät teknisen viraston ensimmäisestä kerroksesta osoitteesta Keskuskatu 8 B. Nähtävillä pidettävät aineistot toimitamme myös kirkonkylän ja Lehmon kirjastoihin. Mahdolliset mielipiteet tai muistutukset tulee toimittaa nähtävilläoloaikana osoitteeseen Kontiolahden kunta, tekninen lautakunta, Keskuskatu 8, 81100 Kontiolahti tai kaavoitus@kontiolahti.fi. Palautteen voi antaa useimmissa tapauksissa myös kunnan palautejärjestelmän kautta. Linkki löytyy etusivun alareunasta, kohdasta Ota yhteyttä.

Asemakaavan muutos terveyskeskuksen alueella

Kirkonkylän terveyskeskuksen ympäristön asemakaavamuutoksen tavoitteena on saada suunnittelualue rakentamista vastaavaksi. Kaavamuutoksella on tarkoitus muuttaa nykyisessä asemakaavassa oleva pysäköintialue (LP) yleisten rakennusten korttelialueeksi (Y-1). Lisäksi tutkitaan mahdollisuutta osoittaa purettavan vanhan terveyskeskuksen paikalle esim. asumista. Kaavamuutoksella tarkastellaan myös Kotiseutukeskuksen itäpuolisen peltoalueen sopivuus puutarhapalstoille.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma pidetään MRL 62-63 §:n ja MRA 30 §:n mukaisesti julkisesti nähtävillä 24.8.-29.9.2023 välisen ajan. Mahdolliset mielipiteet tulee toimittaa nähtävilläoloaikana osoitteeseen Kontiolahden kunta, kaavoitus, Keskuskatu 8, 81100 Kontiolahti, sähköpostitse kaavoitus@kontiolahti.fi tai kunnan palautejärjestelmän kautta.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS)

 

(Sivu päivitetty 22.8.2023)