Nähtävillä olevat kaavat,teksti

Nähtävillä olevien kaavojen asiakirjoihin voit tutustua nettisivuillamme, toimistollamme käymällä tai ajanvarauksella (0400 621 001, kaavoitus@kontiolahti.fi). Löydät meidät teknisen viraston ensimmäisestä kerroksesta osoitteesta Keskuskatu 8 B. Nähtävilläpidettävät aineistot toimitamme myös kirkonkylän ja Lehmon kirjastoihin. Mahdolliset mielipiteet tai muistutukset tulee toimittaa nähtävilläoloaikana osoitteeseen Kontiolahden kunta, tekninen lautakunta, Keskuskatu 8, 81100 Kontiolahti tai kaavoitus@kontiolahti.fi. Palautteen antamista kokeillaan myös kunnan palautejärjestelmän kautta. Linkki löytyy etusivun alareunasta, kohdasta Ota yhteyttä.

Paiholan osayleiskaavaehdotus

Paiholan ydinalueen kehittämiseksi ja alueen rakennuslupamenettelyn sujuvoittamiseksi kunta on käynnistänyt yksityisen maanomistajan aloitteesta oikeusvaikutteisen Paiholan osayleiskaavan muutostyön.
Paiholan osayleiskaavaehdotuksen muutosasiakirjat ovat julkisesti nähtävillä 20.2.-24.3.2023 välisen ajan. Mahdolliset muistutukset tulee toimittaa kirjallisena 24.3.2023 klo 14:00 mennessä osoitteeseen Kontiolahden kunta, kaavoitus, Keskuskatu 8, 81100 Kontiolahti, sähköpostitse kaavoitus@kontiolahti.fi tai kunnan palautejärjestelmän kautta.

Kuulutus

Nähtävillä oleva aineisto:
Kaavaehdotuskartta
Selostusehdotus 

(Sivu päivitetty 23.3.2023)