Nähtävillä olevat kaavat,teksti

Nähtävillä olevien kaavojen asiakirjoihin voit tutustua nettisivuillamme, toimistollamme käymällä tai ajanvarauksella (0400 621 001, kaavoitus@kontiolahti.fi). Löydät meidät teknisen viraston ensimmäisestä kerroksesta osoitteesta Keskuskatu 8 B. Nähtävilläpidettävät aineistot toimitamme myös kirkonkylän ja Lehmon kirjastoihin. Mahdolliset mielipiteet tai muistutukset tulee toimittaa nähtävilläoloaikana osoitteeseen Kontiolahden kunta, tekninen lautakunta, Keskuskatu 8, 81100 Kontiolahti tai kaavoitus@kontiolahti.fi. Palautteen antamista kokeillaan myös kunnan palautejärjestelmän kautta. Linkki löytyy etusivun alareunasta, kohdasta Ota yhteyttä.

Lehmonkankaan asemakaavaluonnos nähtävillä

Lehmonkankaan asemakaavamuutoksen ja -laajennuksen asiakirjat pidetään nähtävillä 9.5.–8.6.2022 mielipiteen esittämistä varten. Tämän sivun yläreunassa on kerrottu ne paikat, joissa asiakirjoihin voi tutustua ja samoin on ohjeet palautteen jättämiseen.

Kaavoitettava, noin 39 ha:n alue, sijaitsee Vanhan Nurmeksentien itäpuolella lähellä kaupungin rajaa Lammintiestä etelään. Asemakaavamuutoksen ja -laajennuksen tavoitteena on tiivistää ja laajentaa Lehmon taajama-aluetta. Laajennusalueelle osoitetaan kerrostalo- ja pientaloasumista ja sillä muodostuu uusi noin 500 asukkaan Lehmonkankaan asuinalue.

Nähtävillä oleva aineisto:
Kaavaluonnoskartta
Selostusluonnos
Rakennettavuusselvitys

Lehmonkankaan asemakaavaluonnoksen KESKUSTELUTILAISUUS

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme asemakaavaluonoksesta Hotelli Julieen (Valimontie 3, Lehmo) torstaina 2.6.2022 klo 17.00–19.00.

Voit halutessasi ilmoittautua jo ennakkoon mukaan maanantaihin 30.5 klo 12.00 mennessä sähköpostilla leena.sipila@kontiolahti.fi tai puhelimella 0400 621 001.