Päiväkoti Päivänpaiste

Päiväkoti Päivänpaiste sijaitsee Lehmon Kylmäojalla loistavien liikuntamahdollisuuksien äärellä. Päiväkodin välittömässä läheisyydessä ovat niin ladut kuin kaukalokin unohtamatta lähimetsää, jota hyödynnämme toiminnassamme runsaasti.

Teemme yhteistyötä Kylmäojan koulun kanssa mahdollistaen jatkumon lapsen elämään. Lapsesi pääsee tutustumaan muun muassa Kylmäojan koulun tiloihin ja henkilöstöön sekä osallistumaan tapahtumiin. Myöhemmin polku kouluun kulkee siis tuttua reittiä tutun henkilökunnan kanssa.

Asiakaspalautteistamme käy ilmi, että olemme iloista, vastuullista ja kekseliästä väkeä, joille vanhemmat tuovat lapsensa luottavaisin mielin. Haluamme tarjota lapsellesi turvallisen varhaiskasvatus- ja esikoulupäivän, joka on maustettu mielekkäällä, lasta motivoivalla ja kehittävällä toiminnalla hyvien ystävien seurassa ja positiivisessa hengessä. Toiminnan suunnittelun ideointiin pääsevät kaikki mukaan!

Aurinkoista Päivänpaisteen henkeä vaalimme koko talon yhteisillä tapahtumilla ja arvostamalla toinen toistemme vahvuuksia.

Päiväkotimme ryhmät:

- Unikot (alle 3-vuotiaat)

- Kielot (3-5-vuotiaat)

- Orvokit (3-5-vuotiaat)

- Esikot (eskariryhmä)