Työhönvalmennus

Työkykykoordinaatiossa kiinnitämme huomiota erityisesti osatyökykyisten ja pitkäaikaistyöttömien työnhakijoiden työkykyyn. Mikä tämänhetkinen työkyky on, miten sitä voidaan ylläpitää ja parantaa, tai miten työtä voidaan räätälöidä osatyökykyiselle sopivaksi. Tarvittaessa sovimme ohjauksen jatkoselvityksiin esim. työttömien terveystarkastukseen tai lääkärin vastaanotolle laajempaan työkyvyn arviointiin. Teemme tiivistä yhteistyötä Joensuun seudun työllisyyden kuntakokeilun, Pohjois-Karjalan TE-toimiston, Kelan sekä Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen (Siun Sote) kanssa.

Lisäksi työllisyysohjaajalta saat apua esimerkiksi ansioluettelon ja työhakemuksen kirjoittamiseen. Lisäksi saat apua sinulle sopivien työ- tai koulutuspaikkojen etsimisessä sekä työhaastatteluun valmistautumisessa.
Voimme yhdessä selvittää millaisia työllistymisen tukia sinulla mahdollisesti on käytettävissä (esimerkiksi palkkatuki).
Mikäli haluat tutustua erilaisiin alavaihtoehtoihin ja selvittää itselle sopivia työtehtäviä, autamme sinua myös työkokeilupaikan etsimisessä ja siihen liittyvien sopimuksien tekemisessä. Palvelu on suunnattu ensisijaisesti osatyökykyisille ja pitkään työttömänä olleille kontiolahtelaisille työttömille työnhakijoille.

 

 

Ota yhteyttä:

Tutustu lisää: