Yritysneuvonta

Kontionloikalta saat sparrausta ja apuja yrityskehittämiseen ja yrityksen perustamiseen liittyen maksutta ja luottamuksellisesti.

Meille voit tulla vaikka pelkän idean kanssa! Yhdessä teemme liikeideasta sinulle sopivan toteuttamiskelpoisen liiketoimintasuunnitelman. Olemme mukana alkuvaiheen rahoituksen hakemisessa ja taloussuunnitelmien laatimisessa. Myös starttirahaan, Finnveran yritysrahoitukseen ja hankerahoitukseen liittyvät asiat järjestyvät Kontionloikan avulla. Saat meiltä myös tietoa Kontiolahden alueen toimitiloista.

Sparraamme jo olemassa olevaa yritystäsi liiketoiminnan kehittämisessä, ja olemme mukana esimerkiksi yritysrahoituksen järjestämisessä sekä omistajanvaihdoksen käynnistämisessä. Mikäli yrityksesi on suuntaamassa ulkomaille, valmennamme kansainvälistymisen suunnittelussa. Kun yrityksessäsi on tarvetta rekrytoida uutta osaamista, meiltä saat hyviä vinkkejä ja apuja myös henkilöstöön liittyvissä kysymyksissä.

Hyödynnämme tarvittaessa Loikka-seteliä ja yli 30 asiantuntijayrityksen verkostoa parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi Kontiolahden alueen yrityksille.

 

Ota yhteyttä: