Kontiolahden yrityspalkinnot

Kontiolahden Yrityspalkinnot

Kunnan alueella toimivia yrityksiä palkitaan vuosittain hienoista suorituksista. Tälle sivulle on koottu tietoa paikallisten toimijoiden jakamista yrityspalkinnoista sekä aiemmista palkinnon saajista. Voit vaikuttaa valintoihin osallistumalla äänestyksiin Loistoyrityksen ja Innostavimman Yrityksen palkinnon saajaksi!

Loistoyritys

Loistoyritys on Kontiolahden kunnan 150-juhlavuoden kunniaksi kehitetty uusi palkinto. Sen tavoitteena on nostaa esille kunnan alueen loistavia uusia yrityksiä ja näiden huikeita kasvutarinoita. Palkinnon voi saada äänestyshetkellä edellisen kahden vuoden aikana perustettu uusi yritys. Loistoyritys -palkinto jaetaan ensimmäistä kertaa keväällä 2023 ja tästä eteenpäin kerran vuodessa. Palkinnon myöntäjä on Kontiolahden kunnan kehittämisyhtiö Kontionloikka Oy yleisöäänestyksen perusteella. Valinnan tekee vuosittain Kontiolahden kunnan elinvoimaryhmä, jossa on edustukset Kontionloikalta, kunnasta ja Kontiolahden Yrittäjät ry:stä.

Vuoden 2023 äänestys avoinna nyt, osallistuja vaikuta valintaan!

LINKKI ÄÄNESTYSLOMAKKEELLE: https://tinyurl.com/LOISTOYRITYS

Innostavin Yritys

Kontiolahden kunnan Innostavin Yritys palkinto nostaa esille paikallisia yritystarinoita. Vuosittain jaettava tunnustus annetaan yleisöäänestyksen tulosten perusteella vuoden aikana toimintaansa aktiivisesti kehittäneelle yritykselle. Vuodesta 2017 saakka jaettu palkinnon saajat tähän saakka ovat olleet: 2017 Valoparta Oy, 2018 Aatelitalo Oy, 2019 Puuartisti Oy, 2020 Master Yhtiöt Oy, 2021 Muodoste Oy ja 2022 AMT-Veneet Oy. Palkinnon saajan valitsee kunnan, Kontionloikan ja Kontiolahden Yrittäjien yhteinen elinvoimaryhmä. Äänestys palkinnon saajaksi avautuu vuosittain kesä-heinäkuussa.

Vuoden Yrittäjä

Vuoden Yrittäjä on Kontiolahden Yrittäjät ry:n vuosittain myöntämä tunnustus ansioituneelle jäsenyritykselle ja yrittäjälle. Yrittäjäpalkinto korostaa yrittäjyyden merkitystä ja arvostusta sekä tuo esille yrittäjän työtä. Yrittäjäpalkinto on vastaanottajalleen arvokas — se on yrittäjäkollegoiden tunnustus. Vuodesta 1979 saakka Kontiolahdella myönnetyn palkinnon on saanut yli 40 yritystä useilta eri toimialoilta. Kattava luettelo ladattavissa oheisen linkin kautta. Palkinnon saajan valitsee Kontiolahden Yrittäjät ry:n hallitus jäsenyritystensä keskuudesta. Katso tästä Vuoden Yrittäjät vuodesta 1979

Ota yhteyttä:

JARKKO PEIPONEN

YRITYSVALMENTAJA, KONTIONLOIKKA OY
 050 472 4144
jarkko.peiponen@kontiolahti.fi