Sisältö tonttialue Kontioranta, Kruununranta

Kontioranta, Kruununranta

Jos haluat asua hyvien ja monipuolisten liikuntamahdollisuuksien läheisyydessä, luonnonkauniissa ympäristössä lähellä kirkasvetistä Höytiäistä, on tämä alue juuri sinulle. Onhan läheisyydessä Karelia Golf, Kontionpolut, frisbeegolfrata ja kansainvälistäkin mainetta niittänyt ampumahiihtostadion.
Kontioniementien ja Jääkärintien risteykseen on rakennettu vuoden 2018 aikana uusi alakoulu. Lisäksi osoitteeseen Olli Tiaisentie 24 on avattu Kontiorannan päiväkoti.

Välimatkoja:
Kontiolahden kirkonkylälle n. 7 km
Joensuun torille n. 20 km
Joensuun lentoasemalle n. 24 km

Tonttien vapaa haku jatkuu

Vapaa haku tarkoittaa sitä, että tontit luovutetaan hakemusten saapumisjärjestyksessä. Hakijalla ei saa entuudestaan olla hallussaan kunnan luovuttamaa rakentamatonta tonttia. Tarkemmat tiedot tarjolla olevista kunnan tonteista löydät tonttipalvelustamme. Klikkaa ensin haluamaasi tonttikuvaketta ja sen jälkeen lisätiedot-tekstiä. 

Uusia tontteja hakuun

Ensimmäisen kerran haettavia tontteja Ylikersantintieltä Kruununrannasta. Tontit luovutetaan joko myymällä tai vuokraamalla. Kullekin tontille voi rakentaa yhden yhden perheen omakotitalon. Hakuaika näille tonteille on 24.8.–16.9.2022 ja haku tapahtuu sähköisesti karttapalvelumme kautta. Sieltä myös tarkemmat tiedot tonteista, näistä ja muusta tonttitarjonnastamme.

 

Tontit:

Tontin numero:
Tarkemmat tiedot karttapalvelussamme.

Ota yhteyttä:

Tutustu lisää: