Tontit, pääsivun teksti

Tarjoamme kaava- ja haja-asutusalueelta tontteja sekä asuinrakentamiseen että yritystoimintaan.

Asuntotonttien myynnistä, vuokralle asettamisesta, hinnoittelusta, hakumenettelystä ja luovutuksesta päättää tekninen lautakunta. Tietoa haettavana olevista tonteista saat näiltä sivuilta. Aluekohtaisille sivuille pääset vasemmalta navigaattorista joko asuntotontit tai yritystontit kohtaa klikkaamalla. Aluekohtaiset pdf-esitteet löydät vastaavasti sivun oikeasta reunasta kohdasta Tutustu lisää. Huomaathan, että kaikilla alueilla ei ole vielä hakua meneillään, joten tonttitietojakaan ei ole vielä saatavissa.

TONTTITARJOUSKILPAILU
LEHMON ETELÄOSA 1.4–24.4.2020

Tarjouskilpailu koskee Soralan korttelin 754 asuinpientalotontteja (AP). Asiasta lisää alueen omalla sivulla.

 

Muut haettavat asumisen tontit

 

Vapaa haku tarkoittaa sitä, että tontit luovutetaan hakemusten saapumisjärjestyksessä. Hakijalla ei saa olla hallussaan entuudestaan rakentamatonta kunnalta hankittua tonttia. Huomaathan, että ennen hakuajan alkua palautettuja hakemuksia ei oteta huomioon.

Kärjen alueella on edelleen haettavana kuusi erillispientalotonttia. Käy tutustumassa alueen omalla sivulla.

Kontioniemessä on edelleen vapaana edellisistä hakukerroista kolme asuinpientalotonttia. Hirviseläntie 1:ssä vapaana olevalle tontille voi rakentaa myös paritalon. Lohiluodontie 6:ssa oleva tontti on myös mahdollista toteuttaa paritalorakentamisena samoin kuin Kuussaarentie 15 oleva tonttikin.

Kruununrannan alueella kunnalla on tarjolla yksi omakotitalotontti (AO), jolle saa rakentaa kaavamerkinnän mukaisesti yksiasuntoisen pientalon. Lisäksi alueella on vapaana neljä asuinpientalotonttia, joilla kaavamerkintä AP. Merkintä sallii tontille omakotitalon, perinteisen paritalon ja myös rakennusoikeuden puitteissa rivitalonomaista rakentamista. Kruununrannan tontit ovat myynti- tai vuokratontteina.

Lehmo pohjoisosassa Kylmäojan alueella on tarjolla viisi monipuolisesti rakennettavaa asuinpientalotonttia (AP). Näille tonteille sallitaan paritalo, omakotitalo (1- tai 2-asuntoinen) ja pienimuotoinen rivitalokin on mahdollinen.Voit valita näistäkin tonteista haluatko ostaa vai vuokrata.

HAKU ASUMISEN TONTEILLE:

Mieluummin sähköinen hakemus karttapalvelun kautta. Huomaathan, että hakiessasi sähköisesti saat omaan sähköpostiisi ensin paluuviestin, joka sinun tulee kuitata ennen kuin hakemus lähtee vastaanottajan sähköpostiin. Mikäli kuitattavaa sähköpostia ei tule, tarkista onko se mahdollisesti roskaposteissasi. Kun hakemus on saapunut kuntaa, tarkastettuamme sen lähetämme sinulle henkilökohtaisen sähköpostin hakemuksen vastaanottamisesta. Jos tätä kuittausta ei tule, tarkista roskapostikansio ja jos siellä ei lähettämäämme sähköpostia ole, soita meille.

Mikäli kuitenkin haluat hakea tonttia perinteisesti paperisella lomakkeella, löytyy se tämän sivun oikeasta reunasta.

Jos sinulla on kysyttävää tonteista, esitteistämme tai tulevasta tonttitarjonnastamme, olethan yhteydessä.

Tontti-iltamat video 2