Yrittäjän työkalut

 

Yrittäjä, suunnitteletko yrityskauppaa tai sukupolvenvaihdosta? Kontionloikka Oy:n oma sähköinen julkaisu ”Arvolähtöisen omistajanvaihdoksen työkirja” auttaa eteenpäin yhdessä neuvontapalveluidemme kanssa. Julkaisua saatavilla painettuna versiona toimistoltamme.

Lataa Arvolähtöisen omistajanvaihdoksen työkirja

Oletko perustamassa uutta yritystä ja tarvitset liiketoimintasuunnitelman tai laskelmapohjan? Onko sinulla jo toimiva yritys ja tarvitset mallia kassabudjetille, laskulle, lähetteelle tai sopimukselle? Yritystulkki on kontiolahtelaisten yritysten käytössä ilmaiseksi!

Siirry Yritystulkkiin

Olisiko aika muuttaa uusiin tiloihin? Vai etsitkö toimitilaa paremmalta liikepaikalta? Kannattaa tutustua Kontiolahden alueen vapaisiin liiketiloihin! Täällä voit myös ilmoittaa vapaasta toimitilasta.

Tutustu vapaisiin liiketiloihin

Kiinnostaako rakentaminen Kontiolahden kehittyville yritysalueille? Rakentamisessa voit olla yhteydessä Annu Räsäseen. Tutustu Kontiolahden yritysalueiden tonttiesitteisiin.

Tutustu yritysalueisiin

Aika kokoukselle tai tärkeälle liikeneuvottelulle ja paikka hakusessa? Aina kun haluat suunnata toimitilojesi ulkopuolelle, tutustuthan kokoustilarekisteriimme!

Tutustu kokoustilarekisteriin

Käydään kauppaa julkisen sektorin kanssa! Ihan tässä lähialueella ostetaan tuotteita ja palveluita yli 400 miljoonalla eurolla vuosittain. Julkisista hankinnoista löydät lisätietoa täältä! Siellä ovat myös kaikki Kontiolahden kunnan kilpailutukset.

Tarkastele kilpailutuksia

Ensimmäisen työntekijän palkkaaminen saattaa herättää useita kysymyksiä. Rekrytointiasioissa sinua auttaa yritysten rekrytointityökalu. Saat hyödyllistä tietoa siitä, miten toimia uuden työntekijän työsuhteen alkumetreillä.

Suunnittele rekrytointia

Ota yhteyttä:

Jarkko Peiponen kuva

JARKKO PEIPONEN

VT. TOIMITUSJOHTAJA, YRITYSVALMENTAJA, KONTIONLOIKKA OY
 050 472 4144
jarkko.peiponen@kontiolahti.fi