Ohjevideo sähköiseen luvanhakuun

Sähköinen lupapalvelu ePermit

Ohjeita ePermitin käyttäjälle

Sähköisen asiointipalvelun kautta voit hakea rakennusvalvonnan lupia, kysyä etukäteen kommentteja suunnitelmillesi sekä seurata lupasi etenemistä rakennusvalvonnassa.

Jättääksesi lupahakemuksen sinun on tunnistauduttava vahvasti joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Hakijaksi voi ohjelmassa kirjautua vain yksi henkilö. Mikäli rakennuspaikalla on useampi haltija, tarvitset lisäksi heiltä valtakirjat. Kannustamme valtuuttamaan pääsuunnittelijan lupahakemuksen perustajaksi ja täydentäjäksi.

Hakemuksen perustaja antaa rakennushankkeeseen ryhtyville, työnjohtajille ja erityissuunnittelijoille käyttöoikeuden hankkeelle. Sen kautta he pääsevät täydentämään hakemusta ja seuraamaan hakemuksen käsittelyä.

Liitä suunnitelmat ja muut liitteet hakemukseen sähköisinä tiedostoina (pdf). Tutustu suunnitelmien nimeämisohjeeseen ennen liitteiden lisäämistä.

Meillä on käytössä sähköinen arkisto. Sähköisesti haettujen lupien päätösasiakirjat löytyvät sähköisestä asiointipalvelusta Päätös -välilehdeltä Arkistoidut dokumentit -osiosta.

 

Suunnittelutarveratkaisua ja poikkeamislupaa haetaan tekniseltä lautakunnalta. Rakennusvalvonta ei käsittele suunnittelutarveratkaisu- ja poikkeamislupahakemuksia.

Ohje suunnittelijan ja työnjohtajan kelpoisuuden arviointiin

Ohje suunnittelijan ja työnjohtajan kelpoisuuden arviointiin